jamkids–blogi

Reksin joulutervehdys

Heippa joulukiireiden keskelle!

Jälleen on vuosi vierähtänyt, joululoma häämöttää jo nurkan takana ja on aika kirjoittaa joulutervehdys. Pian on viimeisetkin joululaulut Jamkidsin tapahtumissa laulettu sekä leikit leikitty ja musiikkikoulumme hiljentyvät hetkeksi.

Vuosi 2019 jää mieleen erityisesti siitä, että Jamkids-muskareiden omat hahmot ja laulut olivat tunneilla isossa roolissa. Harkko Hev1hirvi, kantrikenguru Kiti Urban ja monet muut hahmot ovat saaneet omat, rytmikkäät kappaleensa ja meidän opettajista on paljastunut monta hittinikkaria!

Jamkidsin vuoteen mahtui viikoittaisten muskarituntien lisäksi monenmoista projektia ja tapahtumaa. Jamkids-soittopaja on vuodesta toiseen tapahtumien hitti ja tuhannet lapset saavat mukavan musiikkielämyksen pajoissamme vuosittain. Näin varmasti myös ensi vuonna, paljon on kivoja juttuja tiedossa!

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Jamkids-muskarilaisille ja kotijoukoille. Olkoon vuosi 2020 täynnä musisoinnin iloa ja oppimista!

Henkilökuntamme perinteisen laulutervehdyksen myötä toivotan kaikille rentouttavaa joulunaikaa sekä onnea ja iloa tulevaan vuoteen.

Jouluisin terveisin,
Kati-reksi