Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikkikasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä.

Kati Nieminen

REHTORI
musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Reet Donner

musiikkipedagogi AMK

Galina Gul

musiikkipedagogi AMK

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Anniina Karppinen

musiikin maisteri

Sara Kokko

musiikkipedagogi AMK

Nora Kujansuu

filosofian maisteri,
muusikko AMK,
musiikkipedagogi AMK

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Katarina Olkinuora

(äitiysvapaalla) musiikkipedagogi AMK

Maria Repo

musiikkipedagogian opiskelija

Vilma Räikkönen

VARHAISKASVATUS-VASTAAVA
musiikkipedagogi YAMK

Reeta Saranpää

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Kati Nieminen

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Reet Donner

musiikkipedagogi AMK

Olen Reet ja Jamkidsissa opetan taapero-, jumppa- ja bändimuskareita. Olen itsekin lapsesta asti opiskellut monipuolisesti musiikkia. Valmistuin Tallinnan Yliopistosta 2006 ja Metropolia- ammattikorkeakoulusta varhaisiän musiikkileikkikoulun (sekä taiteen soveltavan käytön) opettajaksi vuonna 2020.

Haluan auttaa ja tukea lapsia heidän toiminnoissaan ja vaikuttaa heidän elämäänsä positiivisesti musiikin avulla. Tulen hyvin toimeen lasten kanssa, minulla on myös kaksi aika elävän luonteista poikalasta 😉.

Minusta on hauskaa heittäytyä lasten maailmaan, mielikuvitukseen ja luovuuteen musisoidessa. Plato oli oikeassa sanoessaan: “Music gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.”

Galina Gul

musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen muskariopettaja Galina Gul. Minulla on yli 10 vuotta kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Teen kaikista mieluiten töitä pienten lasten kanssa.

Olen valmistunut Metropolian AMK:sta, suuntautumisvaihtoehtona varhaisiän musiikkikasvatuksen ja taiteen soveltavan käyttö. Itse soitan pianoa, kanteletta ja ukulelea. Työskentelen myös solistina duetossa Theremin. Rakastan työtäni ja lapsia, ja haluaisin antaa heille palan sydämestäni. 😊

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Moi!

Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä.Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa!

Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat.

Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

Anniina Karppinen

musiikin maisteri

Olen Anniina Karppinen, musiikkipedagogi, varhaisiän musiikkikasvattaja sekä pop-jazz-laulaja ja – lauluopettaja. Opetan Jamkids-lapsiryhmiä. Olen valmistunut musiikin maisteriksi keväällä 2021 musiikkikasvatuksen aineryhmästä Sibelius-Akatemiasta. Opinnoissani keskityin erityisesti varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä pop-jazz-lauluun ja lauluopetukseen. Sibelius-Akatemian lisäksi olen opiskellut vuoden luokanopettajaksi ja minulla on paljon kokemusta ryhmäopetuksesta.

Opetan Jamkidsin lisäksi Demon puolella piano- sekä lauluoppilaita ja soitinstarttia. Opetusten lisäksi keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa. Omina pedagogisina tavoitteinani pidän turvallisen ilmapiirin muodostumista ja sitä, että kaikki saavat kokea ja tehdä musiikkia monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, jokaisen omat lähtökohdat huomioon ottaen.

Sara Kokko

musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen Sara Kokko, kotoisin Jyväskylästä. Olen opiskellut Kokkolan konservatoriolla muusikoksi ja Centria ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiksi. Olen opiskellut myös taidekasvatusta ja perheopintoja yliopistossa.
Pääinstrumenttini on laulu ja sivusoittimet ovat viulu, piano ja kantele.

Opetan Jamkidsissä muskariryhmiä lapsille ja vanhemmille. Kasvattaminen, taiteet ja musiikki ovatkin intohimoni ja lasten muskaritunneissa hyödynnän monipuolisesti luovuutta ja taiteen eri sävyjä!

Opetukseni kumpuaa ja rakentuu aina ihmisten kohtaamiseen, tarpeisiin, ja heidän oman arvonsa tukemiseen kaiken oppimisen pohjana. Tunneillani on rento, turvallinen ja kotoisa tunnelma! Laulamme, tanssimme, taiteilemme, tarinoimme, loruilemme, runoilemme ja leikimme yhdessä!

Opettamisen lisäksi toimin esiintyvänä taitelijana ja korutaitelijana.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan muskareihin luovuuden äärelle!

Nora Kujansuu

filosofian maisteri (musiikkitiede),
muusikko AMK,
musiikkipedagogi AMK

Olen Nora, Satakunnasta kotoisin oleva varhaisiän musiikkikasvattaja. Opettajana minun sanotaan olevan innostava, monipuolinen ja kannustava. Koen tärkeäksi, että musiikin avulla voidaan yhdessä kokea ilmaisun tuottamaa iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Opetan Jamkidsin vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Tunneillani pääsee oppimaan ja iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, liikkeen ja taiteen kautta. Ajattelen olevani oppilaideni kanssa yhdessä oppimassa ja oivaltamassa jotain uutta!

Vapaa-ajallani nautin perheen ja ystävien seurasta, liikunnasta ja syvällisistä keskusteluista hyvän ruoan ääressä.

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Moikka!

Olen Minna ja opetan Jamkidsilla muskareita vauvaryhmistä bändeihin. Työssäni parasta ovat iloiset kohtaamiset niin lasten, kuin aikuistenkin kanssa. Vuosien varrella näitä arvokkaita kohtaamisia onkin ollut jo mukavasti. Näitä toivon kokevani vielä paljon lisää. On ilo jakaa musiikkikokemuksia yhdessä muskarilaisteni kanssa.

Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni kanssa, ulkoilen, neulon ja tietenkin musisoin.

Nähdään muskarissa!

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Hei vaan!

Olen Espoosta kotoisin oleva, Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut muusikko, musiikinohjaaja ja laulupedagogi.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani pääsee iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, tanssin ja leikin kautta. Työssä parasta on se kun näkee, kuinka lapset iloitsevat ja oppivat! 🙂

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni seurasta, juoksulenkeistä, matkustelusta ja ruoanlaitosta.

Maria Repo

musiikkipedagogian opiskelija

Olen Maria, syksyllä 2022 valmistuva varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi. Pääinstrumenttini on pop-jazz laulu, jonka lisäksi opetuksessa mukana kulkevat piano, kitara, ukulele sekä uusimpana tuttavuutena 11-kielinen kantele.

Muskarissa minulle on tärkeintä lapsilähtöisyys sekä iloinen yhteishenki. Minun muskareissani liikutaan myös paljon. Tärkeintä on kuitenkin yhteinen musisoinnin ilo.

Vapaa-ajallani tykkään rentoutua ystävieni kanssa esimerkiksi lautapelien tai hyvien elokuvien parissa.

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Moro!

Olen Vilma-ope ja toimin Jamkids Musiikkikoulussa varhaiskasvatusvastaavana, opetushenkilöstön lähiesihenkilönä ja varhaisiän musiikkikasvatuksen opettajana. Minun tunneiltani ei vauhtia, musaa ja naurua puutu. Muskarissa pidän erityisesti soittotuokioista, musiikkiliikunnasta, hyvistä biiseistä ja hassuttelusta. Musiikkikoulu Demon puolella opetan myös omaa rakasta pääinstrumenttiani, harmonikkaa.

Vapaa-ajallani tykkään matkustella ja uida. Vesi on elementtini – meressä on mukava surffata aaltojen päällä tai sukeltaa niiden alla. Lempikaupunkini maailmalla on ehdottomasti New York ja lempikalani meressä Yellow Boxfish, eli suomeksi Täplälosserokala.

Reeta Saranpää

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Moikka!

Olen Reeta, varhaisiän musiikkikasvatukseen ja pop/jazz laulunopetukseen erikoistunut musiikkipedagogi sekä ammattimuusikko. Pääinstrumenttini ovat laulu ja viulu, mutta tykkään soitella muskareiden lomassa myös paljon muita hauskoja soittimia.

Muskaritunneilla on ihanaa heittäytyä seikkailujen vietäväksi ja nauttia yhdessä musiikin riemusta sekä elämyksistä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Päiviini iloa tuovat ihanat oppilaat, ja työpäivieni kohokohtiin kuuluvatkin yhteiset kohtaamisemme.

Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa läheisteni kanssa, urheilla sekä matkustella.

Nähdään muskarissa!

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Moikka!
Olen Riia, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi. Pääinstrumenttini on pop/jazz laulu, mutta soitan myös monia muita soittimia kuten pianoa, viulua ja kitaraa.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita Espoon eri toimipisteissä.
Muskareissa minulle on tärkeää aito läsnäolo ja jokaisen oppijan kohtaaminen sekä yhdessä uuden oppiminen luovasti ilon ja leikin kautta.

Vapaa-ajallani musisoimisen lisäksi tykkään matkustella, nukkua ja tehdä palapelejä.