Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikkikasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä.

Kati Nieminen

REHTORI
musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Jutta Ala-Äijälä

musiikkipedagogi AMK, filosofian maisteri, muusikko

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Elizabeth Hiltunen

musiikkipedagogi AMK

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Anniina Karppinen

musiikin maisteri

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Nora Kujansuu

musiikkitieteen maisteri, muusikko AMK, musiikkipedagogian opiskelija

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Jenny Räisänen

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Salla Saarisalo

musiikkipedagogi AMK

Reeta Saranpää

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Kati Nieminen

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Jutta Ala-Äijälä

musiikkipedagogi (AMK),
filosofian maisteri, muusikko

Moikka, 

Tässä esittäytyy Jamkids-ope Jutta – Pohjanmaalta Helsinkiin eksynyt, varhaisiän musiikkipedagogiikkaan erikoistunut musiikkipedagogi sekä pop/jazz-laulaja. Opehommissa minulle tärkeintä on musiikin ilon löytäminen yhdessä oppilaiden kanssa, kohtaava läsnäolo sekä musiikin kautta syntyvän yhteyden jakaminen ja kokeminen.  

Musahommien lisäksi tykkään tanssimisesta, pyöräilystä ympäri Helsinkiä sekä kivoista korvakoruista.

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Moi!

Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä.Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa!

Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

Elizabeth hiltunen

musiikkipedagogi AMK

Moikka!

Olen Ellu, keväällä 2021 valmistuva musiikkipedagogi. Pääinstrumenttini on pop/jazz-laulu, mutta haitarin, pianon ja ukulelen soitto taittuu myös.

Opetan Jamkidsillä taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani on tärkeintä musiikin ilon kokeminen ja se, että jokainen kokee tulevansa kuulluksi ja kohdatuksi.

Vapaa-ajallani tykkään tanssia ja hoitaa kasveja!

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat.

Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

Anniina Karppinen

musiikin maisteri

Olen Anniina Karppinen, musiikkipedagogi, varhaisiän musiikkikasvattaja sekä pop-jazz-laulaja ja – lauluopettaja. Opetan Jamkids-lapsiryhmiä. Olen valmistunut musiikin maisteriksi keväällä 2021 musiikkikasvatuksen aineryhmästä Sibelius-Akatemiasta. Opinnoissani keskityin erityisesti varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä pop-jazz-lauluun ja lauluopetukseen. Sibelius-Akatemian lisäksi olen opiskellut vuoden luokanopettajaksi ja minulla on paljon kokemusta ryhmäopetuksesta.

Opetan Jamkidsin lisäksi Demon puolella piano- sekä lauluoppilaita ja soitinstarttia. Opetusten lisäksi keikkailen laulajana erilaisissa kokoonpanoissa. Omina pedagogisina tavoitteinani pidän turvallisen ilmapiirin muodostumista ja sitä, että kaikki saavat kokea ja tehdä musiikkia monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti, jokaisen omat lähtökohdat huomioon ottaen.

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen Naantalista kotoisin oleva musiikkipedagogi ja muskariopettaja. Pääinstrumenttini on klassinen piano, lisäksi laulan ja soittelen milloin mitäkin kivaa soitinta.

Muskaritunneilla saa iloita ja oppia uutta monipuolisesti musisoiden, leikkien ja tanssien. Ihaninta on nähdä lasten riemu, sillä lapsen nauru on parasta musiikkia. Musiikista saa elinikäisen kaverin, joten lähdetään yhdessä muskariin!

Nora Kujansuu

musiikkitieteen maisteri,
muusikko AMK,
musiikkipedagogian opiskelija

Olen Nora, Satakunnasta kotoisin oleva, pian valmistuva varhaisiän musiikkikasvattaja. Opettajana minun sanotaan olevan innostava, monipuolinen ja kannustava. Koen tärkeäksi, että musiikin avulla voidaan yhdessä kokea ilmaisun tuottamaa iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Opetan Jamkids:in vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Tunneillani pääsee oppimaan ja iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, liikkeen ja taiteen kautta. Ajattelen olevani oppilaideni kanssa yhdessä oppimassa ja oivaltamassa jotain uutta!

Vapaa-ajallani nautin perheen ja ystävien seurasta, liikunnasta ja syvällisistä keskusteluista hyvän ruoan ääressä.

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Moikka!

Olen Minna, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi Vantaalta.

Opetan Jamkidsissä vauva-, taapero- ja bändimuskareita Helsingissä ja Vantaalla. Pääinstrumenttini on trumpetti, mutta myös piano ja laulu taittuvat.

Musiikin lisäksi rakastan uimista, matkustelua ja hyvää kahvia. Nähdään muskarissa!

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Hei vaan!

Olen Espoosta kotoisin oleva, Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut muusikko, musiikinohjaaja ja laulupedagogi.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani pääsee iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, tanssin ja leikin kautta. Työssä parasta on se kun näkee, kuinka lapset iloitsevat ja oppivat! 🙂

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni seurasta, juoksulenkeistä, matkustelusta ja ruoanlaitosta.

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Moro!

Oon Vilma-ope ja opetan Jamkidsissä muskareita 0–6-vuotiaille. Meikäläisen tunneilta ei vauhtia puutu, mutta rauhaakin onneksi löytyy.

Olen valmistunut musiikkipedagogi, joka on erikoistunut varhaismusiikkikasvatukseen ja harmonikkapedagogiaan.

Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja käydä keikoilla. Erityisesti kotiseudulta lähtöisin oleva Stam1na on lähellä sydäntä.

Jenny Räisänen

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Moi,

olen Jamkids-ope Jenny. Olen suuntautunut pop/jazz-musiikkiin ja erikoistunut laulunopetukseen, varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä taiteen soveltavaan käyttöön. Missioni on, että mahdollisimman moni löytäisi musiikin ilon.

Intohimoni on tehdä omaa musiikkia. Olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja tykkään matkustella. Akkuja lataan luonnossa koiran kanssa liikkuen.

Salla Saarisalo

musiikkipedagogi AMK

Olen Salla Saarisalo, 25-vuotias laululintunen, musiikkipedagogi ja musiikkituotanto-opiskelija. Alunperin olen kotoisin Kainuusta, mutta kotoutuminen pääkaupunkiseudulle on käynyt oikein mainiosti! Musiikkipegagogin opinnoissani suuntauduin musiikinohjaajaksi, mikä tarkoittaa sitä, että yhtyetoiminta on erikoisalaani. Puolivälissä opiskelutaivaltani muskarikärpänen puraisi minua ihan toden teolla, kun osallistuin varhaismusiikkikasvatuksen didaktiikan kurssille! Siitä lähtien olenkin toiminut monipuolisesti sekä laulunopetuksen, bändiopetuksen että muskarihommien parissa.

Reeta Saranpää

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Moikka!

Olen Reeta, varhaisiän musiikkikasvatukseen ja pop/jazz laulunopetukseen erikoistunut musiikkipedagogi sekä ammattimuusikko. Pääinstrumenttini ovat laulu ja viulu, mutta tykkään soitella muskareiden lomassa myös paljon muita hauskoja soittimia.

Muskaritunneilla on ihanaa heittäytyä seikkailujen vietäväksi ja nauttia yhdessä musiikin riemusta sekä elämyksistä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Päiviini iloa tuovat ihanat oppilaat, ja työpäivieni kohokohtiin kuuluvatkin yhteiset kohtaamisemme.

Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa läheisteni kanssa, urheilla sekä matkustella.

Nähdään muskarissa!

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Moikka!
Olen Riia, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi. Pääinstrumenttini on pop/jazz laulu, mutta soitan myös monia muita soittimia kuten pianoa, viulua ja kitaraa.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita Espoon eri toimipisteissä.
Muskareissa minulle on tärkeää aito läsnäolo ja jokaisen oppijan kohtaaminen sekä yhdessä uuden oppiminen luovasti ilon ja leikin kautta.

Vapaa-ajallani musisoimisen lisäksi tykkään matkustella, nukkua ja tehdä palapelejä.