Tärkeitä asioita

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Ulkovaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolelle tai aulassa oleviin naulakoihin. Suositeltavaa on, että oppilailla on sisätossut mukana. Huolehdittehan, että lapset ovat käyneet wc:ssä ja pesseet kätensä ennen tunnin alkamista. Muskariin voi tuoda mukanaan juomapullon, mutta syöttehän eväät ennen tai jälkeen tuntia.

Toivomme, että lapset tuodaan muskariin ajoissa ja haetaan myös pois täsmällisesti. Huom! Haettehan muskarilaisen luokan ovelta asti. Opettaja ei voi päästää muskarilaisia lähtemään ilman hakijaa. Ethän tuo lastasi kipeänä muskariin, sillä ryhmässä pöpöt leviävät nopeasti.

Eri ikäisten sisarusten tunnilla mukanaolomahdollisuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti oman opettajan kanssa. Suositus on, että läsnä ovat vain varsinaisesti ryhmään kuuluvat lapset. Jos isompi sisarus on tunnilla mukana, pidäthän huolen, että lapsella on hiljaista tekemistä mikä ei häiritse muskarituntia.

TIEDOTUS

  • Ajankohtaisista asioista tiedotetaan koteihin sähköpostitse muutaman kerran kaudessa. Myös oma opettaja tiedottaa tärkeistä asioista sähköpostilla. 
  • Tuntien äkillisistä perumisista tiedotamme tekstiviestillä. Muistathan siis päivittää omat yhteystietosi niiden muuttuessa!

LASKUTUS

Lasku lukukausimaksusta lähetetään Eepoksessa ilmoitetun ensisijaisen huoltajan  sähköpostiin kauden alussa. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 0400 471 673.

POISSAOLOT

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Jos tunti joudutaan perumaan, korvataan se joko erikseen sovittavalla kerralla tai jatkamalla lukukauden opetusta pidempään.

Lapsen poissaolosta on hyvä ilmoittaa omalle opettajalle etukäteen joko edellisellä tunnilla tai sähköpostitse. Musiikkioppilaitosten yleisen käytännön mukaan oppilaan poissaoloja ei korvata. 

PERUUTUSEHDOT

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta (syys- ja kevätlukukausi). Peruutukset tulee tehdä 4 viikkoa ennen kauden alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli muskaripaikka perutaan lukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan.

PUHELIMET MUSKAREISSA

Jamkidsin vauva- ja taaperomuskareiden aikaan pidetään puhelimet laukussa tai takin taskussa. Haluamme huomioida tällä kiellolla osallistujien henkilötieto-oikeudet sekä varmistaa sen, että kaikkien vanhempien keskittyminen pysyy oman lapsen touhuissa ja tunnin ohjelmassa. Opettajan kanssa sovitaan kerrat, jolloin tunnilla voidaan kuvata, niin jokainen saa varmasti talteen myös tärkeät muistot!

VAKUUTUS MUSKARIEN AIKANA

Jamkids-muskarilaisia ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.