Soittimet

Jamkids-tunneilla on tarvittavat soittimet ja muut tarvikkeet opetusta varten. Vaikka oma soitin ei ole välttämätön, suosittelemme oman soittimen hankkimista kotiharjoittelua ja -musisointia varten. Oma soitin vauhdittaa oppimista, kun tunneilla soitettuja kappaleita ja rytmejä voi soitella kotonakin yhdessä vanhemman kanssa. Oman opettajan kanssa voi aina jutella myös soitinasioista.

Bändimuskarit

Perheen ja lapsen mielenkiinnoista riippuen kotiin kannattaa hankkia esim. koskettimet, kitara, kantele tai vaikka rumpukapulat ja harjoituspadi. Myös ihan tavallisilla rytmisoittimilla harjoittelu kehittää lapsen yleistä rytmitajua ja niiden avulla saa kotona aikaan vaikka koko perheen yhteisen musiikkituokion.

VAUVA- JA TAAPEROmuskarit

Pienten muskarilaisten kanssa tärkeintä on yhteinen musisointi ja mikä sen kivempaa kuin laulaa ja soittaa yhdessä muskarista tuttuja kappaleita. Vauvojen ja taaperoiden kanssa pärjää pitkälle rytmisoittimilla. Toki perheen ja lapsen mielenkiinnosta riippuen voi kotiin hankkia muitakin soittimia, kuten djembe -rummun tai vaikka kitaran.