Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä:

Haemme nyt iloisen joukkomme vahvistukseksi:

  • päätoimista varhaisiän musiikinopettajaa perhevapaan sijaisuuden ajaksi 19.1.–31.12.2023. Työ alkaa perehdytyksellä tammikuun alussa ja opetus voi mahdollisesti alkaa jo 9.1., kuitenkin viimeistään 19.1. Opetuspäivät ovat ma-pe ja opetuspisteet sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Opetusryhminä on päiväkotimuskareita sekä vauva-, taapero ja bändimuskareita. Työhön on mahdollisuus yhdistää myös Musiikkikoulu Demon laulunopetusta. Työ on myös mahdollista jakaa kahden opettajan kesken.
    Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla 
  • sivutoimista varhaisiän musiikinopettajaa kevätlukukaudelle 2023. Työ alkaa perehdytyksellä tammikuun alussa ja voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Opetuspisteet sijaitsevat Helsingissä (Jätkäsaari) ja Vantaalla (Tikkurila). Opetuspäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Ryhminä on sekä taapero-, bändi- että jumppamuskareita. Tunteja on n. 4-7 oppituntia/viikko.
    Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla

Vapaamuotoiset hakemukset 30.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskariope. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja sopiva opettaja voidaan palkata jo hakuaikana.

Hyvä muskariopettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on myös yhteistyökykyinen, reipas, oma-aloitteinen ja iloinen. Olisitko sinä meille oikea opettaja?

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta ryhmäopetuksesta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset työehdot, kivan työyhteisön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden sijaislistallemme uusia opettajia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Sijaiset saavat hyvät ohjeistukset ja perehdytyksen tehtävään.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Jamkids-muskareissa lähetä hakemus varhaiskasvatusvastaavallemme Vilma Räikköselle:
[email protected]

Lisätietoja p. 040 620 4104