Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä lukuvuodeksi 2021–2022:

MUSKARIOPETTAJIA

Tällä hetkellä meillä ei ole paikkoja avoinna, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]

  • Kerrothan hakemuksessasi miksi sinä olisit meille paras muskariope. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun sekä opetusnäytteeseen.

Hyvä muskariopettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on myös yhteistyökykyinen, reipas, oma-aloitteinen ja iloinen. Olisitko sinä meille oikea opettaja?

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta ryhmäopetuksesta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset työehdot, kivan työyhteisön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden sijaislistallemme uusia sijaisia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Sijaiset saavat hyvät ohjeistukset ja perehdytyksen tehtävään.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Jamkids-muskareissa lähetä hakemus varhaiskasvatusvastaavallemme Vilma Räikköselle:
[email protected]

Lisätietoja p. 040 620 4104