Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä:

TILA- JA KALUSTOVASTAAVAA

Etsimme perhevapaasijaista tila- ja kalustovastaavallemme, joka vastaa musiikkikoulujemme:
 • tila-asioista,  mm. sopivien tilojen etsimisestä, varaamista  ja  viestinnästä
 • kalustosta, mm. kalustohankinnat, huolto ja inventointi
 • lisäksi avustaa Musiikkikoulu Demon asiakaspalvelutehtävissä
 

Tehtävä on osa-aikainen noin 25h/viikko, mutta tuntimäärä vaihtelee paljon ajankohdasta riippuen. Työt alkavat elokuun alussa, koulutus tehtävään tapahtuu touko- kesäkuussa. Työn voi hoitaa osin etänä. Sijaisuus kestää ainakin kesäkuun 2024 loppuun.

Jos kiinnostuit, lue lisää Te-toimiston sivuilta
Hae paikkaa viimeistään 26.4. lähettämällä hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen [email protected].

OPETTAJIA

 • sivutoimista varhaisiän musiikinopettajaa perhevapaan sijaisuuden ajaksi lukuvuodelle 2023-2024. Tarjolla on useita opetusiltoja ja tuntimäärä on 5-15, opetuspäivien määrästä riippuen. Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ryhminä on vauva-, taapero- ja bändimuskareita.
  Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla
 • sivutoimista varhaisiän musiikinopettajaa lukuvuodelle 2023-2024. Tarjolla on useita opetusiltoja ja tuntimäärä on 5-15, opetuspäivien määrästä riippuen. Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ryhminä on vauva-, taapero- ja bändimuskareita.
  Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla
 • sivutoimista varhaisiän musiikinopettajaa jumppamuskareihin lukuvuodelle 2023-2024.

  Opetus painottuu Jamkidsin jumppamuskareihin, joten valittavalla henkilöllä toivotaan olevan koulutusta ja kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta. Erityisesti kokemus lasten liikunnan ohjaamisesta katsotaan eduksi. Työssä pääset kehittämään uudenlaista toimintaa ja antamaan oman panoksesi muskaritarjonnan monipuolistamiseen.

  Tarjolla on useita opetusiltoja ja tuntimäärä on 5-15, opetuspäivien määrästä riippuen. Opetuspäivänä voi olla myös lauantai. Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ryhminä on jumppamuskareita sekä mahdollisesti myös muita Jamkidsin muskariryhmiä. Koska työhön sisältyy toiminnan kehittämistä, toivomme, että voisit opettaa useampana päivänä viikossa.
  Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla

Vapaamuotoiset hakemukset 8.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskariope. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja sopiva opettaja voidaan palkata jo hakuaikana.

Hyvä muskariopettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on myös yhteistyökykyinen, reipas, oma-aloitteinen ja iloinen. Olisitko sinä meille oikea opettaja?

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta ryhmäopetuksesta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset työehdot, kivan työyhteisön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat perehdytyksellä elokuun puolivälissä, opetus alkaa viikolla 35 (28.8. alkaen).

LISÄTIEDOT:

Vilma Räikkönen:
[email protected]

Lisätietoja p. 040 620 4104

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden sijaislistallemme uusia opettajia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Sijaiset saavat hyvät ohjeistukset ja perehdytyksen tehtävään.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Jamkids-muskareissa lähetä hakemus varhaiskasvatusvastaavallemme Vilma Räikköselle:
[email protected]

Lisätietoja p. 040 620 4104