Tule meille töihin

Haemme tällä hetkellä lukuvuodeksi 2021–2022:

MUSKARIOPETTAJAA

Haemme nyt iloisen joukkomme vahvistukseksi sivutoimista muskariopettajaa lukuvuodelle 2022-2023. Työ alkaa perehdytyksellä 16.8.2022 alkaen ja voi jatkua seuraavana lukuvuonna. Opetuspisteet sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Vantaalla. Opetusta järjestetään arki-iltaisin ja lauantaina ja yhtenä päivänä on myös jumppamuskareita. Tehtävä voidaan myös jakaa kahden opettajan kesken. Tunteja on opetuspäivien määrästä riippuen n. 3-12 oppituntia/viikko. 

  • Vapaamuotoiset hakemukset 12.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskariope. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia). Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja sopiva opettaja voidaan palkata jo hakuaikana.


Hyvä muskariopettaja on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja innostava. Hän on myös yhteistyökykyinen, reipas, oma-aloitteinen ja iloinen. Olisitko sinä meille oikea opettaja?

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta ryhmäopetuksesta sekä hyviä sosiaalisia, musiikillisia ja kasvatuksellisia taitoja. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset työehdot, kivan työyhteisön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

SIJAISIA

Etsimme ympäri vuoden sijaislistallemme uusia opettajia, jotka voivat hypätä remmiin silloin, kun vakituiset työntekijämme ovat sairaana tai lomalla. Sijaislistalta moni on myöhemmin siirtynyt vakituiseksi työntekijäksi.

Sijaiset saavat hyvät ohjeistukset ja perehdytyksen tehtävään.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaistöitä Jamkids-muskareissa lähetä hakemus varhaiskasvatusvastaavallemme Vilma Räikköselle:
[email protected]

Lisätietoja p. 040 620 4104