weblogo

Uusi sovellus alle kouluikäisille lapsille – hauskat muskarit ja opettavaiset lasten pelit

Jamkids Musiikkimaailma on pitkän kehitystyön lopputulos; musiikinoppimissovellus, jossa lasten musiikkikasvatusta toteutetaan täysin uudella, modernilla tavalla – ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Sovellus sisältää Jamkidsin omien musiikin ja kasvatuksen ammattilaisten suunnittelemia hauskoja muskarijaksoja ja opettavia lasten minipelejä, joiden avulla opitaan musiikin perusasioita, uusia lastenlauluja, rytmejä ja loruja.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi ja sisältöä on paljon jo ilmaisessa versiossa. PREMIUM-jäsenyydellä saat jatkuvasti uutta sisältöä; muskareita, pelejä ja leikkejä!

Sovelluksen sisällöstä

Lapsille suunniteltu sisältö on laadukasta, hyödyllistä sekä viihdyttävää ja innostavaa, joten lapsen voi hyvillä mielin jättää sovelluksen pariin yksinkin.

Sovelluksessa lapsi saa

Värikäs visuaalinen toteutus

Visuaaliset elementit ovat tärkeä osa sovelluskokonaisuutta. Muskarijaksojen ja pelien värikkäät hahmot ihastuttavat ja hauskuttavat, samalla tukien oppimista.

Sovelluksessa seikkaillaan mielikuvituksellisessa musiikkimaailmassa. Uusien vaihtuvien maailmojen ja monipuolisten sisältöjen avulla lapsi pysyy motivoituneena ja hyvin suunniteltu pedagoginen polku johdattaa syvemmälle musiikin monipuoliseen maailmaan.

Tarkasti suunniteltu pedagoginen polku

Musiikin oppiminen tukee tutkitusti lapsen kielellistä, motorista ja kognitiivista kehitystä. Sovelluksen pedagoginen polku on Jamkidsin omien musiikin ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama.

Sovellusta tehdessä on kiinnitetty erityistä huomioita hyvään vuorovaikutukseen ja kokonaisvaltaiseen oppimiseen.

Lue Reeta-open kirjoitus sovelluksen suunnittelusta ja tekemisestä Jamkids-blogista.

Ota yhteyttä: [email protected]