Ajankohtaista muskarilaisille

TALVILOMA

Koulumme lomailee helmikuussa viikolla 8 (20.2.–26.2.). Muistathan, ettei muskareita pidetä lomaviikolla! Asiakaspalvelu päivystää lomaviikolla maanantaina ja tiistaina kello 9–15.

KEVÄTLUKUKAUDEN LASKU

Kaikille muskarilaisille on lähetetty kevään lasku ensisijaisen huoltajan sähköpostiin. Jos lasku on jäänyt saamatta, kannattaa roskaposti tarkistaa ensin. Huom. laskut lähetetään suoraan reskontrastamme osoitteesta [email protected] ja maksun saajana on Jamkicks Oy. Sähköpostiin ei voi vastata, vaan laskutukseen liittyvät kysymykset lähetetään osoitteeseen [email protected]

JAMKIDS MUSIIKKIMAAILMA -SOVELLUS

Tutustu Jamkids Musiikkimaailma – sovellukseen, joka sisältää hauskoja muskarijaksoja ja opettavia lasten minipelejä. Sisältö on niin viihdyttävää ja innostavaa kuin laadukasta ja hyödyllistäkin, joten voit jättää lapsesi hyvillä mielin sovelluksen pariin. Lue lisää nettisivuillamme tai käy lataamassa se suoraan sovelluskaupasta!

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi ja sisältöä on paljon jo ilmaisessa versiossa. PREMIUM-jäsenyydellä saat jatkuvasti uutta sisältöä; muskareita, pelejä ja leikkejä! Jamkidsin asiakkaat saavat Premium-jäsenyyden ilmaiseksi kahdeksi kuukaudeksi > tilaa ilmaiskoodi tällä lomakkeella

DEMON MUSIIKKIKURSSIT

Myös Jamkids-muskarilaisten perheenjäsenet ovat tervetulleita Musiikkikoulu Demon lyhytkursseille ja työpajoihin. Huomaathan, että kursseja järjestetään myös aikuisille! Kevätkaudella on tarjolla mm. bändipajat koko perheelle ja aikuisille, dj-kurssi koululaisille, laulupaja vasta-alkajille – ja paljon muuta. Voit ilmoittautua musiikkikursseille Eepoksessa omilla tunnuksillasi.

JAMKIDS-TUOTTEET

Joko teiltä löytyy Jamkidsin t-paita tai body? Tarkemmat tiedot myytävistä tuotteista löydät Muskarilaiset-sivun tuotekaupasta. Saat 10% alennusta kun tilaat vähintään 25 eurolla. Tilaukset toimitetaan muskariin noin 2 viikon kuluessa tilauksesta.

VANHEMPAINTUOKIOT

Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

JAMKIDS-VANHEMPIEN OMA FACEBOOK-RYHMÄ 

Liity mukaan Jammari-vanhempien Facebook-ryhmään, jossa on tarkoituksena keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Jamkids-muskareita. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta muskareihin liittyvästä. Klikkaa tästä Jamkids-ryhmään👍 

JAMKIDSIN BLOGI

Koulullamme on oma blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: [email protected]

KOTIHARJOITUKSET

Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: [email protected] 

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA

Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN

Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: [email protected].
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.