Ajankohtaista muskarilaisille

KEVÄTLUKUKAUSI 2023 

Muistathan, että ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta, jolloin lapselle on varattu oppilaspaikka muskarista myös kevätkaudelle 2023. Tunnit jatkuvat tammikuussa maanantaista 9.1.2023 alkaen. 

Tee irtisanominen tai muutos kevään muskariin sunnuntaihin 11.12.2022 mennessä:

  • Mikäli ette ole jatkamassa muskarissa kevätlukukaudella, tulee oppilaspaikka irtisanoa. Tämän jälkeen irtisanotusta oppilaspaikasta veloitamme puolet kevään lukukausimaksusta. Mikäli oppilaspaikka irtisanotaan kevätlukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan. 
  • Mikäli haluat tehdä muutoksia kevätkaudelle, jätä toiveesi saman lomakkeen kautta.
  • Oppilaspaikan irtisanominen ja muutostoiveet tehdään Eepoksessa omilla tunnuksilla. Mikäli tunnukset ovat kateissa, voit palauttaa salasanan Eepoksen kautta tai pyytää uudet tunnukset meiltä sähköpostitse. Irtisanomis- ja muutoslomake löytyy sisäänkirjautumisen jälkeen kohdasta ”Ilmoittaudu”. 

To our English speaking customers: Registration to Jamkids Music Playschool is for the whole school year (autumn & spring terms). If you want to make a cancellation for spring term, it needs to be done in Eepos registration system by 11th December 2022, at the latest. If you have any questions, please don’t hesitate to contact our customer service.  

PALAUTEKYSELYN TULOKSET 

Saimme syksyn palautekyselyihin hienosti 250 vastausta. Kiitos vielä kaikille vastanneille! Muistathan, että palautetta saa antaa ympäri vuoden suoraan opettajillemme.

Kyselyyn vastanneet olivat suurin osa oikein tyytyväisiä muskarin toimintaan. Keskiarvo oli hienosti 4,5/5 tähteä.  Opettajamme saivat paljon ihanaa, positiivista palautetta. Kiitos heidän puolestaan! Myös asiakaspalvelumme sai 4,5/5 tähtiarvosanan.

Kehujen lisäksi kehitettävääkin löytyi ja se on hyvä asia, sen takiahan kyselyjä teemme. Käymme kaikki palautteet tarkasti läpi ja keskustelemme kehityskohteista opettajiemme kanssa.

  • Saimme palautetta joidenkin tilojen toimivuudesta, mm. siitä, ettei koululle pääse sisään muuten kuin opettajan oven avauksella. Tälle asialle emme yleensä voi tehdä mitään, mutta käymme läpi iltojen aikataulut ja katsomme tarvitseeko jonain iltana aikatauluja muuttaa ja lisätä taukoja muskarien väliin. Tämä tietysti siirtää viimeisen tunnin aloitusta ja sen takia vaihtoehdot ovat melko rajalliset.
  • Muutamilla vanhemmilla oli myös epäselvyyttä syksyn muskarikerroista ja korvaustuntien ajankohdasta. Olemmekin jo ohjeistaneet kaikki opettajat laittamaan viestiä kaikille vanhemmille. Jos asiassa on vielä epäselvyyttä, kannattaa ottaa yhteyttä omaan opettajaan!
  • Ymmärrämme hyvin, että teitä vanhempia harmittaa, kun muskarikerta jää väliin lapsen sairastumisen takia. Onneksi monet olivat löytäneet Jamkids Musiikkimaailma -sovelluksen. Oli kiva kuulla miten muskarijaksot olivat ilahduttaneet monia perheitä niin kotona kuin reissussakin! Kannattaa pyytää 2kk:n ilmaiskoodi meidän asiakaspalvelusta, jos haluatte katsoa jaksoja Merimaailmaa pidemmälle.
  • Olemme päättäneet tehdä kokeilun keväälle 2023 lapsen sairaspoissaolon korvaamiseen. Järjestämme kauden aikana muutamissa paikoissa ylimääräisiä muskareita, joihin voi varata paikan, jos on joutunut olemaan poissa lapsen sairastumisen takia omasta muskarista. Tiedotamme näistä korvausmuskareista kevätkauden alussa.
  • Lisäksi monet vanhemmat kaipasivat enemmän tietoa siitä mitä muskareissa tehdään, mitkä ovat opetuksen tavoitteet jne. Tästä asiasta olemme jo keskustelleet opettajien kanssa ja pyrimme parantamaan viestintäämme tältä osin.

Jumppamuskareita koskien teimme tarkemman kyselyn. Nämä palautteet ovat vielä tutkinnan alla. Kehitystyö jumppamuskarien kohdalla jatkuu, jotta nämä uudet muskarit palvelevat niin lapsia kuin perheitäkin parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos myös kaikille tähän kyselyyn vastanneille!

SYKSYN KONSERTIT

2–3-vuotiaiden taaperomuskareissa ja bändimuskareissa yksi kauden kerroista on konsertti. Vauva- ja taaperomuskareiden (30 min) sekä jumppamuskareiden kauteen ei yhteinen esiintyminen kuulu mutta perheet ovat tervetulleita katsomaan ja kuuntelemaan.

Konserttien ajankohdat löydät täältä.

JAMKIDS MUSIIKKIMAAILMA -SOVELLUS

Tutustu Jamkids Musiikkimaailma – sovellukseen, joka sisältää hauskoja muskarijaksoja ja opettavia lasten minipelejä. Sisältö on niin viihdyttävää ja innostavaa kuin laadukasta ja hyödyllistäkin, joten voit jättää lapsesi hyvillä mielin sovelluksen pariin. Lue lisää nettisivuillamme tai käy lataamassa se suoraan sovelluskaupasta!

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi ja sisältöä on paljon jo ilmaisessa versiossa. PREMIUM-jäsenyydellä saat jatkuvasti uutta sisältöä; muskareita, pelejä ja leikkejä! Jamkidsin asiakkaat saavat Premium-jäsenyyden ilmaiseksi kahdeksi kuukaudeksi > tilaa ilmaiskoodi tällä lomakkeella

DEMON MUSIIKKIKURSSIT

Myös Jamkids-muskarilaisten perheenjäsenet ovat tervetulleita Musiikkikoulu Demon marras-joulukuun lyhytkursseille ja työpajoihin. Huomaathan, että kursseja järjestetään myös aikuisille! Vielä tämän vuoden puolella on tarjolla mm. koko perheen bändipaja, joululaulujen säestystä, jazz-laulua sekä äänityksen perusteita. Voit ilmoittautua musiikkikursseille Eepoksessa omilla tunnuksillasi.

JAMKIDS-TUOTTEET

Joko teiltä löytyy Jamkidsin t-paita tai body? Tarkemmat tiedot myytävistä tuotteista löydät Muskarilaiset-sivun tuotekaupasta. Saat 10% alennusta kun tilaat vähintään 25 eurolla. Tilaukset toimitetaan muskariin noin 2 viikon kuluessa tilauksesta.

VANHEMPAINTUOKIOT

Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

JAMKIDS-VANHEMPIEN OMA FACEBOOK-RYHMÄ 

Liity mukaan Jammari-vanhempien Facebook-ryhmään, jossa on tarkoituksena keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Jamkids-muskareita. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta muskareihin liittyvästä. Klikkaa tästä Jamkids-ryhmään👍 

JAMKIDSIN BLOGI

Koulullamme on oma blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: [email protected]

KOTIHARJOITUKSET

Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: [email protected] 

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA

Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN

Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: [email protected].
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.