Ajankohtaista muskarilaisille

ENSI SYKSYN JAMKIDS-MUSKARI

Tämän talven muskarilaisten jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2022–2023 alkaa tiistaina 12.4. klo 9.00 ja jatkuu sunnuntaihin 24.4. klo 23.59 asti. Muskaripaikka EI siirry seuraavaan syksyyn automaattisesti.

Huomaathan, että kevätkaudella 2022 iso osa muskareista on täynnä, joten lapsen paikka kannattaa varata ajoissa! Tämän talven muskarilaisilla on etuoikeus saman ryhmän paikkoihin syksyllä, jos jatkoilmoittautuminen on tehty 24.4. mennessä. Uusia muskarilaisia otamme 2.5. alkaen.

Lapselle sopiva muskari valitaan ikäryhmän mukaan. Jokainen vuosi muskarissa tuo mukanaan ikäryhmälle sopivien taitojen oppimista, uutta sisältöä ja ennen kaikkea paljon musiikin iloa. 

ILMOITTAUDU NÄIN:
  • Mene osoitteeseen jamkids.eepos.fi.
  • Valitse ”Minulla on tunnukset” ja kirjaudu Eepokseen omilla tunnuksillasi.
  • Valitse ”Lomakkeet” ja sen jälkeen oppilas, kenelle teet ilmoittautumista. Tarkista ensin oppilaan henkilötiedot, niin lomakkeet avautuvat.
  • Valitse ”Lomakkeet” ja ”Jamkids Muskarit: lukuvuosi 2022–2023”.
  • Valitse ”Avaa lomake” ja muista lomakkeen täyttämisen ja yhteenvetosivun jälkeen painaa vielä ”LÄHETÄ”.
  • Tarkista, että olet saanut sähköpostiin automaattisen vahvistusviestin lomakkeen vastaanottamisesta
EEPOS-TUNNUKSET

Eepos-tunnukset on lähetetty ilmoittautumisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan saat suoraan järjestelmästä. Jos tunnukset ovat kadonneet kokonaan tai olet unohtanut luoda ne, voit pyytää uudet sähköpostitse: [email protected]  (mainitse viestissä oppilaan nimi).

LUKUVUOSI 2022–2023

Syksyn muskarit alkavat maanantaina 29.8.2022. Kertoja on saman verran kuin lukuvuonna 21-22. 

Hinnat:

  • 30 min muskarit: syksy 119 euroa, kevät 135 euroa
  • 45min muskarit: syksy 199 euroa, kevät 225 euroa

Ensi syksyn opetuspisteet pysyvät pääosin ennallaan. Aloitamme uudet opetuspisteet Vantaan Kivistössä ja Pakkalassa sekä jatkamme toimintaa vuoden tauon jälkeen Kirkkonummella. Voitte ilmoittautua myös näihin uusiin muskareihin jo nyt. Pääsääntöisesti opettajat jatkavat samoilla illoilla, mutta joitain muutoksia voi tulla.

KEVÄÄN JAMKIDS-KONSERTIT

Jamkidsin kevätkonsertit järjestetään normaaliin tapaan livenä huhtikuun lopussa ja toukokuun alussa. Konserttien tiedot löytyvät nettisivuiltamme. Saat omalta opettajalta tarkempaa infoa konsertista.

JAMKIDS MUSIIKKIMAAILMA -SOVELLUS

Jamkids Musiikkimaailma on pitkän kehitystyön lopputulos; alle kouluikäisten musiikinoppimissovellus, jossa musiikkikasvatusta toteutetaan täysin uudella, modernilla tavalla – ajasta ja paikasta riippumattomasti. Nettimuskarista tuttu malli on viety sovelluksessa aivan uudelle tasolle.  Voit tutustua sovellukseen nettisivuillamme tai käydä lataamassa sen suoraan sovelluskaupasta!

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi ja sisältöä on paljon jo ilmaisessa versiossa. PREMIUM-jäsenyydellä saat jatkuvasti uutta sisältöä; muskareita, pelejä ja leikkejä!

JAMKIDS-TUOTTEET

Joko teiltä löytyy Jamkidsin t-paita tai body? Tarkemmat tiedot myytävistä tuotteista löydät Muskarilaiset-sivun tuotekaupasta. Saat 10% alennusta kun tilaat vähintään 25 eurolla. Tilaukset toimitetaan muskariin noin 2 viikon kuluessa tilauksesta.

VANHEMPAINTUOKIOT

Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

JAMKIDS-VANHEMPIEN OMA FACEBOOK-RYHMÄ 

Liity mukaan Jammari-vanhempien Facebook-ryhmään, jossa on tarkoituksena keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Jamkids-muskareita. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta muskareihin liittyvästä. Klikkaa tästä Jamkids-ryhmään👍 

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY

Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös lahjaksi! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa konserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa). Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

JAMKIDSIN BLOGI

Koulullamme on oma blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: [email protected]

KOTIHARJOITUKSET

Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: [email protected] 

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA

Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN

Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: [email protected].
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.