Opetuspisteinfo

Espoo

Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Lastenvaunut jätetään ulos. Tunnit pidetään ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa musiikkiluokassa.

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa (luokka 221, nimeltä Laulupuu).

Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen. Tunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334.

Sisäänkäynti bussipysäkin kohdalta. Vaunut jätetään ulos. Tilassa ei ole erillistä odotustilaa.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Lastenvaunut jätetään ulos.

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa luokassa.  Lastenvaunut jätetään katoksen alle, ulko-oven viereen.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun auditoriossa.

Helsinki

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan.

Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen.

Sisäänkäynti tapahtuu A-ovesta, vaunut jätetään ala-aulaan (Huom! ei valvontaa) ja neljänteen kerrokseen pääsee hissillä tai portaita. Tunnit pidetään Shakta-salissa, jonne kuljetaan Kahvila Ketosataman läpi. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tuntia.

Sisäänkäynti tapahtuu Arielinkadun puoleisesta ovesta (Polariksenkadun risteystä lähinnä oleva ovi). Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään ryhmät sisään ennen jokaista tuntia. Vaunut jätetään ulos.

Sisäänkäynti Jamkids-tunneille tapahtuu Mäkelänkadun puolelta. Aulasta mennään vasemmalle kohti portaikkoa, tunnit pidetään 1.kerroksen musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään sisään ala-aulaan. 

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. 

Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme. 

Sisäänkäynti pääovesta, jonka jälkeen ruokalan läpi keltaiseen soluun. Sisään ovista jossa lukee luokat 120-132.

Lohja

Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista. 

Vantaa

Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee heti pääovista vasemmalle käytävän päädyssä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa.

Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta ovesta E 4. Lastenvaunut voi jättää ulkokatokseen. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (sisäänkäynnin vasemman puoleinen luokka). Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven. 

Sisäänkäynti radanpuoleiselta (Maalipolku) ovelta. Ovi on auki klo 18 asti, jonka jälkeen opettaja tulee avaamaan ovet ennen tunnin alkua.