Opetuspisteinfo

Espoo

Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Lastenvaunut jätetään ulos. Tunnit pidetään ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa musiikkiluokassa.

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään ryhmät sisään ennen tunnin alkua. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa (luokka 221, nimeltä Laulupuu).

Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen. Tunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334. Kolmanteen kerrokseen kulku ruokalan läpi ja hissillä ylös. Hisseiltä käännytään vasemmalle pikkuaulaan, johon voit jättää ulkovaatteet.

Sisäänkäynti bussipysäkin kohdalta. Vaunut jätetään ulos. Tilassa ei ole erillistä odotustilaa.

Sisäänkäynti alapihan puolelta, ovesta C1. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Koululla ei ole iltaisin vahtimestaria. Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään ryhmät sisään ennen tunnin alkua. Vaunut jätetään ulos.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Lastenvaunut jätetään ulos.

Jumppamuskarit pidetään koulun salissa. Sisäänkäynti löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen oikealta puolelta sijaitsevalta sisäpihalta. 

Koululla ei ole vahtimestaria, joten olethan ajoissa paikalla, kun opettaja avaa ovet ennen tuntia.

Opetus tapahtuu koulun C-rakennuksessa. Kulku tapahtuu ”saattoliikenne” kyltin osoittamaan suuntaan päärakennuksen edustan vasemmalta puolelta ja sisäpihan poikki. C-rakennus on sisäpihalta katsottuna vasemmalla. Oma opettaja hakee C-rakennuksen pääovelta ja ohjaa luokkaan. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa.

Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun auditoriossa.

Helsinki

Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan.

Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen.

Sisäänkäynti tapahtuu A-ovesta, vaunut jätetään ala-aulaan (Huom! ei valvontaa) ja neljänteen kerrokseen pääsee hissillä tai portaita. Tunnit pidetään Shakta-salissa, jonne kuljetaan Kahvila Ketosataman läpi. Opettaja tulee avaamaan oven ennen tuntia.

Sisäänkäynti tapahtuu Arielinkadun puoleisesta ovesta (Polariksenkadun risteystä lähinnä oleva ovi). Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään ryhmät sisään ennen jokaista tuntia. Vaunut jätetään ulos.

Sisäänkäynti tapahtuu Käpylän peruskoulun sisäpihan puoleisista ovista. Musiikkiluokka sijaitsee 1.kerroksessa, ala-aulasta oikealle ja raput ylös. Vaunut voi tuoda koulun ala-aulaan tunnin ajaksi.

Iltakäynti koulun tiloihin tapahtuu pääovesta (sisäänkäynti A), joka on Paraistentieltä katsottuna koulun toisella puolella. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Sisääntuloaulasta kuljetaan portaat alas ja käännytään oikealle. Musiikkiluokka sijaitsee käytävän vasemmalla puolella. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla hakemaan pääovelta ja ohjaa luokkaan. 

Hiidenkiven peruskoululla järjestetään ainoastaan lauantain jumppamuskarit. Muut muskarit pidetään omassa tilassamme, Tapanilan Urheilukeskuksella. 

Sisäänkäynti kouluun tapahtuu pääovesta, sisäpihan puolelta. Lastenrattaat voi tuoda sisälle aulaan, johon myös ulkokengät jätetään.

Muskarit pidetään toisen kerroksen salissa nimeltä Rönsyrölli.

Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme.

Muskarit pidetään koulun musiikkiluokassa. Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, jonka jälkeen ruokalan läpi keltaiseen soluun. Sisään ovista jossa lukee luokat 120-132. Ovet ovat iltaisin kiinni, joten olethan ajoissa paikalla, kun opettaja tulee avaamaan ovet. 

Lohja

Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista. 

Vantaa

Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee heti pääovista vasemmalle käytävän päädyssä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa.

Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta ovesta E 4. Lastenvaunut voi jättää ulkokatokseen. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (sisäänkäynnin vasemman puoleinen luokka). Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven. 

Sisäänkäynti radanpuoleiselta (Maalipolku) ovelta. Ovi on auki klo 18 asti, jonka jälkeen opettaja tulee avaamaan ovet ennen tunnin alkua.

Liito sijaitsee Tikkurilan keskustassa ja sen sisäänkäynti löytyy Kirjastosolasta Tikkurilan kirjaston takaa. Muskarit pidetään Pyörre-salissa. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääovelle/aulaan vastaan.