Tietoa meistä

Jamkids on ylpeästi yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Lohjalla yhteensä 23 opetuspisteessä. Pikkumuskarilaisia on mukana toiminnassamme jo yli tuhat.

Mielestämme ihan jokainen voi nauttia musiikin tekemisestä. Tavoitteenamme on tarjota lapsiperheille moderni ja laadukas musiikkiharrastus, jossa lapsi saa oppimisen ohella paljon iloa ja elämyksiä.

Julkaisimme syksyllä 2021 oman Jamkids Musiikkimaailma -sovelluksen.

Jamkids Musiikkikoulun toimintaa järjestää Jamkicks Oy. Yritys on perustettu keväällä 2009 ja sen kolmesta henkilöosakkaasta kaksi myös työskentelee yrityksessä päätoimisesti. Yritys vastaa myös Musiikkikoulu Demon toiminnasta. Demossa musiikkia opiskelevat koululaiset, nuoret ja aikuiset. Yrityksen tavoitteena ei ole voiton maksimointi, vaan opetuksen ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Opettajamme ovat musiikkikasvatuksen ammattilaisia. Suunnittelemme opetuksen yhdessä, jolloin muskarien tavoitteista ja ohjelmistosta vastaa ryhmä musiikin ja kasvatuksen ammattilaisia. Jokainen opettaja suunnittelee omat tuntinsa näitä yhdessä sovittuja tavoitteita ja sisältöjä käyttäen, omille ryhmilleen sopiviksi.

Jamkids-muskareita varten sävelletyt kappaleet sekä omat lorut, leikit ja kuvitukset tekevät opetuksesta kokonaisvaltaisempaa. Rytmitaustat luovat meininkiä ja lisäävät eloa yhteissoittoon.

Jamkidsissä opiskellaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaisia opintokokonaisuuksia. Opetussuunnitelma on laadittu Opetushallituksen antamien perusteiden mukaan. Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman perusteisiin voit tutustua täällä. Lisätietoja opetussuunnitelmasta saat rehtori Kati Niemiseltä [email protected].