Vauvamuskari

Vauvamuskarissa tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo yhdessä vanhemman kanssa sekä lapsen musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Muskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia!  

Vauvamuskarit toimivat lapsi-vanhempi -ryhminä. Aikuinen on näillä tunneilla myös aktiivinen osallistuja.

Opetuksesta ja tavoitteista

Tunneilla lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, tanssitaan ja kuunnellaan. Ohjelmisto koostuu niin tutuista kuin uusistakin lastenlauluista ja -loruista. Tunti jakautuu pieniin tuokioihin ja tavoitteena on musisoida mahdollisimman monipuolisesti. Vauvat nauttivat musiikista, vanhemman kanssa toimimisesta sekä saavat ensimmäisen kokemuksen ryhmän jäsenenä olemisesta.

Löydät täältä lyhyen esittelyvideon Jamkidsin vauvamuskarista ja  lisätietoja blogistamme:

Jos sinulla on jotain toiveita opetukseen tai tuntien sisältöön  liittyen, niin käänny rohkeasti oman opettajan puoleen. Hän ottaa mielellään toiveita vastaan. Toki viestiä voi aina laittaa myös [email protected] -sähköpostiin.

Tarvittavat soittimet / tarvikkeet

Tunneille on hyvä ottaa mukaan alusta (pieni peitto tms.) jonka päällä lapsi voi istua tai maata lattialla.

Tunneilla on soittimet ja muut tarvikkeet tunteja varten. Kotimusisointia varten suosittelemme ostamaan esim. marakassit ja rytmikapulat. Niiden avulla saatte aikaan kotonakin kivan musiikkituokion ja omat soittimet voi ottaa mukaan tunnille.

Koulumme kautta saa tilattua rytmi- ja muita soittimia suoraan omaan muskariin. Katso myytävät tuotteet täältä.