Taaperomuskarit

Taaperomuskarissa 1–3-vuotiaat seikkailevat musiikin maailmassa ja oppivat musiikin perustaitoja hauskasti satujen, liikunnan ja oman tekemisen kautta. Muskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Taaperomuskarit toimivat lapsi-vanhempi -ryhminä. Aikuinen on näillä tunneilla myös aktiivinen osallistuja. 

Opetuksesta ja tavoitteista

Tunneilla lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, tanssitaan ja kuunnellaan. Ohjelmisto koostuu niin tutuista kuin uusistakin lastenlauluista ja -loruista. Tunti jakautuu pieniin tuokioihin ja tavoitteena on musisoida mahdollisimman monipuolisesti. Taaperot nauttivat musiikista, vanhemman kanssa toimimisesta sekä saavat mukavan kokemuksen ryhmän jäsenenä olemisesta.

Löydät täältä lyhyen esittelyvideon Jamkidsin taaperomuskarista ja  lisätietoja blogistamme:

Jos sinulla on jotain toiveita opetukseen tai tuntien sisältöön  liittyen, niin käänny rohkeasti oman opettajan puoleen. Hän ottaa mielellään toiveita vastaan. Toki viestiä voi aina laittaa myös [email protected] -sähköpostiin.

Tarvittavat soittimet/tarvikkeet

Tunneilla on soittimet ja muut tarvikkeet tunteja varten. Kotimusisointia varten suosittelemme hankkimaan esim. marakassit ja rytmikapulat tai mielenkiinnosta riippuen myös muita soittimia. Omat rytmisoittimet voi ottaa mukaan tunnille.

Koulumme kautta saa tilattua rytmi- ja muita soittimia suoraan omaan muskariin. Katso myytävät tuotteet täältä.