jamkids–blogi

Kati-reksin kesäterkut

Jamkids-reksi kesälaituimilla

Kesä on jo kauneimmillaan ja pian saa kastaa lomavarpaat mökkirannan veteen. Lukukauden loppumisesta on jo muutama viikko ja ajatukset on jo jonkin aikaa keskitetty tulevan talven suunnitteluun ja valmisteluun, mutta ennen kesälaitumille kirmaamista on vielä hyvä hetkeksi pysähtyä muistelemaan kulunutta lukuvuotta.

Kevät 2020 jää varmasti kaikkien mieleen hyvin erityisenä. Koskaan aiemmin emme ole joutuneet tilanteeseen, jossa lähiopetus ei olisi ollut mahdollista. Olen todella kiitollinen siitä, että yhdessä tsempattiin läpi vaikean kevään ja musiikin ilo jatkui koko ajan! Monet muut harrastukset joutuivat tauolle, mutta musiikkiharrastus pystyttiin järjestämään etänä jokaisen omaan kotiin. Tästä kiitos mahtavalle opettajajoukollemme ja muulle henkilökunnallemme. Muutamassa päivässä toteutimme pitkäaikaisen haaveemme Jamkids-kotimuskarista – koronaepidemia pisti suunnitelmiin vauhtia. Kiitos myös teille ihanille muskarilaisille videoiden katsomisesta ja mahtavasta palautteesta pitkin kevättä. Se todella lämmitti!  

Kaikilla on varmasti jo kova ikävä livekohtaamisia ja opettajat ovat innolla suunnitelleet ensi lukuvuoden merimatkaa. Mahtava seikkailu odottaa siis myös ensi syksynä Jamkids-muskareissa!

Nautitaan kesästä ja syksyllä nähdään!

Kesäterveisin,

Kati-reksi

P.S. Musaharrastus kulkee mukana kesälläkin, aina ei tarvita edes oikeita soittimia! Tsekkaa Elina-opemme ohjeet kotisoittimien tekoon ja laita ilmaiset Jamkids-kotimuskarit pyörimään vaikka mökillä lasten iloksi.