jamkids–blogi

Ilmaisia joulutapahtumia lapsille – Jamkidsin joulu -kiertue on täällä taas!

Jamkidsin joulu

On jälleen se aika vuodesta, kun joululaulut soivat kauppakeskuksissa ja ihmiset kiirehtivät joulukuun pimeydessä kohti joulun viettoa. Joulufiilistä etsitään lasten kanssa leipomalla pipareita sekä laulamalla kauneimpia joululauluja. Tänä vuonna joulun tuntua voi käydä etsimässä myös Jamkidsin joulu -kiertueelta: ilmaisia joulutapahtumia lapsille ympäri pääkaupunkiseutua ja Lohjalla.

Jamkidsin jouluissa soitetaan, lauletaan, leikitään ja lorutellaan mukavassa joulutunnelmassa. Mikäli etsit sopivaa tekemistä, ja ehkä rauhoittumistakin joulukiireiden keskellä, ovat Jamkidsin joulut juuri oikea paikka. Tapahtumaan voit osallistua koko perheen voimin ja nauttia yhdessäolosta ja mukavasta tekemisestä ilman kiirettä ja stressiä.

Alunperin joulukiertueen idea lähti liikkeelle halusta tarjota lapsiperheille elämyksiä musiikin parissa. Erilaiset tapahtumat rikastuttavat perheiden arkea ja musiikilla itsellään on paljon hyvinvointia, kasvua ja kehitystä tukevia vaikutuksia. Me Jamkidsissä haluamme tarjota musiikin iloa mahdollisimman monelle lapselle, ja aikuisellekin. Kiertueemme tapahtumat ovat ilmaisia. Näin voimme pitää huolta siitä, että kaikki musiikista innostuneet pääsevät mukaan.

Näin opettajan näkökulmasta on hienoa saada olla mukana tekemässä hyvää ja tavata perheitä joulutunnelmissa. Joulussa on sellaista taikaa, joka tuo aikuiset ja lapset yhteen. Joulu on täynnä tarinoita, musiikkia ja riemua! Mitä jos tänä jouluna unhotaisimme turhan hössötyksen ja keskittyisimme yhdessäoloon? Ota siis rakkaimpasi mukaan ja tule nauttimaan jouluisesta musiikkihetkestä kanssamme. Aikataulut ja paikat löytyvät täältä.

Ihanaa ja rauhallista joulua toivotellen,
Minna-ope