Jamkids
Lapsimessuilla 2023!

Nonstop-soittopaja osastollamme

Jamkids-osastolla pääsee soittamaan ja laulamaan koko messujen ajan. Soittopaja on käynnissä osastollamme nonstop, aamusta iltaan. Ohjelma on ilmainen ja sopii kaikenikäisille lapsille.

Tule hakemaan iloinen musiikkielämys!

Vekarat-lavan esitykset 

Musiikkiseikkailu – kultakalat karkusilla

  • PE 14.4. klo 14.45–15.15
  • LA 15.4. klo 11.15–11.45


Jamkids-opet vievät sinut tutustumaan merenalaiseen maailmaan. Elämyksellisestä esityksestämme ei vauhtia puutu – luvassa on soittoa, laulua ja tietysti kultakaloja!

 

Lapsimessujen koko ohjelman löydät täältä.

Pienokainen-ohjelmahuone

Jamkids-vauvamuskari

  • PE 14.4. klo 10.30–11.00 & 11.30-12.00
  • LA 15.4. klo 13.30–14.00 & 14.30-15.00


Vauvaperheille suunnatussa riemukkaassa muskarituokiossa heittäydytään musiikin iloon yhdessä kokemalla ja tekemällä. Musiikin maailmassa riittää tutkittavaa niin lapselle kuin aikuisellekin. Tule viettämään vauvasi kanssa hetki musiikin parissa!

Pienokainen-ohjelmahuoneen muskariin ilmoittaudutaan ohjelmahuoneen vieressä olevaan infopisteeseen. Infopiste on auki tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Muskariin mahtuu max. 20 aikuista vauvan kanssa.Ilmoittautua voi saman päivän tunneille ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistu arvontaan ja voita lippuja Lapsimessuille!

Arvomme 4 lippupakettia (á 4 messulippua) ke 5.4.2023 klo 9.00. Voittajat saavat ilmoituksen ja e-liput sähköpostitse.

Jamkids käyttää antamiasi tietoja ainoastaan Jamkidsiin liittyvien uutisten, tarjousten, kilpailujen ja muun tärkeän infon sähköpostitse sinulle lähettämiseen. Valitse "kyllä", jos haluat vastaanottaa Jamkids-uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Voit perua tilaamasi Jamkids-uutiskirjeen koska tahansa jokaisen uutiskirjeemme alaosassa olevan linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Nettisivuiltamme voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.