Jamkids
Lapsimessuilla 2022

Nonstop-soittopaja osastollamme

Iloksemme pääsemme parin vuoden tauon jälkeen osallistumaan Lapsimessut-hulinaan! 

Jamkids-osastolla pääsee soittamaan ja laulamaan koko messujen ajan. Soittopaja on käynnissä osastollamme nonstop, aamusta iltaan. Ohjelma on ilmainen ja sopii kaikenikäisille lapsille.

Tule hakemaan iloinen musiikkielämys!

Vekarat-lavan esitykset ja aikataulu

PE 22.4. klo 11.45–12.15
Jamkids-vauvamuskari

Tulkaa mukaan messujen suurimpaan vauvamuskariin! Luvassa on paljon musiikin iloa – laulua, tanssia ja leikkiä. Ota mukaan oma marakassi tai helistin. 

LA 23.4. klo 15.15–15.45 & SU 24.4. klo 10.45–11.15
Musiikkiseikkailu – kultakalat karkusilla

Jamkids-opet vievät sinut tutustumaan merenalaiseen maailmaan. Elämyksellisestä esityksestämme ei vauhtia puutu – luvassa on soittoa, laulua ja tietysti kultakaloja!

Lapsimessujen koko ohjelman löydät täältä.

Osallistu arvontaan ja voita lippuja Lapsimessuille!

Arvomme 3 lippupakettia (á 4 messulippua) to 21.4. klo 9.00. Voittajat saavat ilmoituksen ja e-liput sähköpostitse.

Jamkids käyttää antamiasi tietoja ainoastaan Jamkidsiin liittyvien uutisten, tarjousten, kilpailujen ja muun tärkeän infon sähköpostitse sinulle lähettämiseen. Valitse "kyllä", jos haluat vastaanottaa Jamkids-uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Voit perua tilaamasi Jamkids-uutiskirjeen koska tahansa jokaisen uutiskirjeemme alaosassa olevan linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Nettisivuiltamme voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.