Hinnat

SYKSY 2022 – KEVÄT 2023

30 min muskari

Syksy 119 € (13 krt)

Kevät 135 € (15 krt)

45 min muskari*

Syksy 199 € (14 krt)

Kevät 225 € (16 krt)

* 2–3-vuotiaiden taaperomuskareiden ja bändimuskareiden kauteen sisältyy konsertti, joka on yksi opetuskerroista syksyllä ja keväällä.

Ryhmien minimikoko on 5.

Sisarusmuskarissa alle 2-vuotias sisarus 50 €/kausi (Huom! Muista varata paikka myös sisarukselle.)

jumppamuskari

Syksy 139 € (13 x 50 min.)

Kevät 159 € (15 x 50 min.)


Lisäetuna Jamkids-muskarilaiset saavat käyttöönsä Jamkids Musiikkimaailma -sovelluksen Premium-version 2 kuukaudeksi. 

 • Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta.
  Katso
  peruutusehdot alla.
 • Muskariin voi tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on lukukauden alettua vielä tilaa. Sovithan kokeilukerran ennakkoon toimistomme kanssa. Veloitamme kokeilusta kertamaksun. Ennakkoilmoittautumiset ovat aina sitovia.
 • Otamme uusia muskarilaisia myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Tällöin hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan. (Sisarusmuskarin 50 euron sisarushinta on kausihinta, josta ei tehdä vähennystä kertojen mukaan) 
 • Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain. Mikäli laskua ei makseta, voidaan oppilaspaikka perua.
 • Laskun voi maksaa kahdessa erässä, jolloin toiseen maksuerään lisätään 5 euron käsittelypalkkio
 • Lisätietoja: [email protected]
 • Sisaralennus on 10% ja se annetaan toiselle sisarukselle edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja eikä päiväkotimuskareita.
 • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
 • Ei kahta alennusta per oppilas.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua Eepos-järjestelmän kautta.

Mikäli oppilaspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Pidemmissä sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen ja etukäteen.