jamkids–blogi

Kati-reksin syysterveiset

Syksyinen tervehdys!

Kuluva lukuvuosi on musiikkikoulumme kolmastoista, voisi sanoa, että alamme olla jo teini-iässä! Tänä syksynä oppilasmäärä on ennätysmäisen suuri. Musiikkikouluissamme Jamkids ja Demo opiskelee viikoittain jo yli 1500 lasta, nuorta ja aikuista – viidellä eri paikkakunnalla. Ja me olemme iloisia siitä, että voimme tarjota musiikin iloa koko joukolle.

Syksy on mennyt varsin vauhdikkaissa tunnelmissa, viikot ovat hurahtaneet kuin siivillä! Uskomatonta, että kausi on jo niin pitkällä, että tällä viikolla esimerkiksi muskareissa aloitetaan joulun tunnelmointi. Pieni tonttuilu ja iloinen musisointi taitaakin olla paras lääke syksyn pimeyttä vastaan.

Eräs syksyn kohokohdista on ollut musiikkikoulun ”päämajan”, Jätkäsaaren toimipisteen muutto uusiin tiloihin. Siinä sai reksikin tarttua poraan ja vasaraan, kun muuttoa tehtiin! Vaikka pientä hienosäätöä vielä tarvitaankin, alkaa tila kuitenkin näyttää jo aika kivalta, vai mitä?

Pari viikkoa sitten asennettiin myös uudet teippaukset ikkunoihin, mitäs pidätte näistä?

Musiikkikoulumme blogista voit jatkossa lukea säännöllisesti kuulumisia oppitunneilta ja tapahtumista sekä ajatuksiamme musiikin harrastamisesta. Otamme myös mielellämme vastaan toiveita blogiin liittyen. Kerro alla kommenteissa mistä aiheista haluaisit blogistamme lukea?

Reipasta marraskuuta toivottaen,

Kati
(
rehtori, kahden kouluikäisen pojan äiti ja innokas lauleskelija)