Uusi lasten musiikkipalvelu kehitteillä

Jamkidsin kehittää uuden palvelun 2–4-vuotiaille lapsille

Olemme innoissamme uusimmasta projektistamme. Kehitteillä on hauska ja opettavainen palvelu perheen pienimmille. Ensimmäiset videot on kuvattu ja testaajat rekrytoitu. Seuraavia videoita kuvatessamme, jännitämme samalla testaajien ensimmäisiä palautteita ja lähdemme tietysti niitä hyödyntäen kehittämään materiaalista entistäkin parempaa.

Työntouhu jatkuu, että saamme teille uuden hauskan ja opettavaisen musiikkipalvelun lanseerattua mahdollisimman pian.

Jos sinut on valittu testaajaksi, olet saanut salasanan testimateriaaleihin sähköpostitse 12. helmikuuta 2021.

Jos et päässyt testiryhmään mukaan, kannattaa tilata alta uutiskirjeemme niin kuulet ensimmäisten joukossa kaikesta hauskasta mitä meillä tapahtuu – myös uuden palvelun kehittämisprosessista!

Haluamme mukaan testaamaan uutta palvelua!

Jamkids käyttää antamiasi tietoja ainoastaan Jamkidsiin liittyvien uutisten, tarjousten, kilpailujen ja muun tärkeän infon sähköpostitse sinulle lähettämiseen. Valitse "kyllä", jos haluat vastaanottaa Jamkids-uutiskirjeen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Voit perua tilaamasi Jamkids-uutiskirjeen koska tahansa jokaisen uutiskirjeemme alaosassa olevan linkin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Nettisivuiltamme voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme.

Testaajaksi valitut pääsevät musiikkipalvelun testiaineistoihin oheisen linkin kautta ja kirjautumalla saamallaan tunnuksella.