ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020–2021

Lapsen muskaripaikka kannattaa varata ajoissa, sillä paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osa ryhmistä täytyy aina jo keväällä ja alkukesästä. Emme pidä paikkoja varattuna lukuvuoden 19-20 muskarilaisille.

Toimi näin:

→ Löydät ilmoittautumislomakkeen täältä: jamkids.eepos.fi
→ Kirjaudu järjestelmään omalla tunnuksella ja salasanalla.
→ Varaa paikka sopivasta muskarista

Olemme  lähettäneet maanantaina 20.4. Eepos-tunnukset sähköpostitse kaikille vanhemmille (ensisijainen huoltaja). Jos et löydä tunnuksia sähköpostistasi, kannattaa tarkistaa myös roskaposti.  Sähköposti tulee osoitteesta [email protected]. Saat tunnukset tarvittaessa uudelleen asiakaspalvelustamme: [email protected] tai 0400 944 222.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja se koskee koko lukuvuotta, sekä syksyä että kevättä. Voit perua syksyn muskaripaikan veloituksetta 26.7. asti. Kevätlukukauden viimeinen peruutuspäivä on joulukuun alussa.

Jamkids-muskari valitaan syntymävuoden mukaan

  • Vauvamuskari: alle 1v
  • Taaperomuskari 1v: syntymävuosi 2019
  • Taaperomuskari 2-3v: syntymävuosi 2017-2018
  • 4-5v. muskarit: syntymävuosi 2015-2016
  • 5-6v. muskarit: syntymävuosi 2014-alkuvuosi 2015

HUOM! Löydät Jamkids-blogista kirjoitukset eri muskareistamme ja niiden tavoitteista ja työtavoista. Kannattaa käydä lukemassa artikkeli, jos mietit mitä seuraavan ikäryhmän muskarissa tapahtuukaan! Jamkids-blogin löydät täältä.

Hinnat

  • 30 min. muskarit: syksy 125 euroa, kevät 145 euroa
  • 45 min. muskarit: syksy 205 euroa, kevät 230 euroa

Annamme tämän talven muskarilaisille 10% alennuksen seuraavan lukuvuoden hinnoista korvauksena lähiopetuksen keskeytymisestä keväällä 2020.

Muutokset lukuvuodelle 2020-2021

Ensi lukuvuodelle on tulossa jonkin verran muutoksia:

   • Etsimme uutta tilaa Myyrmäen muskareille sekä Leppävaarassa iltapäivisin toimiville vauva- ja 1-vuotiaiden taaperomuskareille
   • Aloitamme uudet opetuspisteet Espoon Otaniemessä, Helsingin Pakilassa ja Vuosaaressa sekä Vantaan Kivistössä.

Vahvistamme opetusiltojen opettajatiedon sitä mukaa, kun opettaja on selvillä. Joidenkin opetusiltojen opettaja voi siis vaihtua seuraavalle lukuvuodelle.

Koululaiset voivat jatkaa harrastusta Musiikkikoulu Demossa

2013 syntyneet lapset voivat jatkaa harrastusta Musiikkikoulu Demossa. Voit tehdä ilmoittautumisen omilla tunnuksillasi Musiikkikoulu Demon lomakkeella. Saat saman 10% alennuksen myös Demon hinnoista.

Demossa pääsevät soittamaan ja laulamaan kaikki 7 ikävuodesta ylöspäin. Muskarin jälkeen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi 7–9-vuotiaiden Soitinstartti-ryhmä, jossa omaa instrumenttia ei tarvitse vielä valita, vaan lukuvuoden aikana tutustutaan moniin eri instrumentteihin. Lisätietoja Demon monipuolisesta opetusvalikoimasta löydät netistä.