Tilaa Musiikkisirkus -lastenlevy

TARJOUSHINTAAN 15 EUROA vuoden 2022 loppuun asti

Normaali hinta 19,90 euroa, sis. CD:n ja leikkiohjeet. 

Toimitamme levyt Jamkids-muskariin tai Demon oppitunneille ilman lisämaksua. Muut tilaukset postitetaan, jolloin hintaan lisätään postitusmaksu (5 euroa/levy). Levyn voi myös noutaa Jätkäsaaren toimistoltamme erikseen sovittaessa (Saukonpaadenranta 4 I).

Tilauslomake | Musiikkisirkus–CD

TIETOSUOJA:

Lomakkeelle täytettyjä henkilötietoja käytetään siihen, että asiakaspalvelu pystyy käsittelemään tilauksen ja lähettämään Jamkids Musiikkisirkus -levyn. Tarvittaessa tiedot välitetään eteenpäin koulun sisällä. Henkilötiedot poistetaan lomakerekisteristä vähintään kerran vuodessa.

Tilaamalla uutiskirjeen annat meille luvan siirtää henkilötietosi markkinointirekisteriimme, jota käytämme musiikkikoulumme markkinointitarkoituksiin. Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Voit milloin tahansa päivittää tai peruuttaa uutiskirjetilauksesi uutiskirjeissämme olevan linkin kautta. Lue lisää markkinoinnin tietosuojakäytännöstämme. Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, ota meihin yhteyttä ([email protected]).